Chcete prevádzkovať vlastný Subway, otvoriť si Naturhouse alebo jazykovú školu Empire? Začínajúci podnikatelia mávajú častokrát problém vymyslieť úspešný nápad a zarobiť. Riešenie pritom môže byť jednoduché, stačí využiť už osvedčený podnikateľský nápad – tzv. franšízu. Slovenská sporiteľňa spolu so Slovenskou franchisingovou asociáciou pripravili pre začínajúcich podnikateľov stretnutie s predstaviteľmi vybraných konceptov, vďaka ktorému môžu úspešne naštartovať svoj vlastný biznis.

Na podujatí sa dozviete, čo potrebujete na to, aby ste mohli

  • prevádzkovať vlastný Subway či pizzeriu Pizza Mizza
  • otvoriť predajňu Update1, Lowcarb shop & bistro alebo Naturhouse prevádzku so zameraním na výživové poradenstvo a zdravú stravu
  • zriadiť škôlku či iné vzdelávacie centrá pod značkou KinderGarten a Empire

Dátum a miesto

  • 24. február 2016, 10:00 – 12:30, Tomášikova 48, Bratislava

Podujatie organizuje Slovenská sporiteľňa v rámci programu pre začínajúcich podnikateľov. „Začínajúci podnikatelia u nás môžu získať bezplatnú spätnú väzbu na svoj podnikateľský zámer. Ak splnia podmienky, navrhneme im optimálny spôsob financovania až do výšky 50 000 eur aj bez zabezpečenia nehnuteľnosťou. Navyše, financovanie poskytujeme aj pre podnikateľov, ktorí nemajú podnikateľskú históriu. V rámci programu si u nás novozaložené spoločnosti nájdu oveľa viac benefitov,“ povedal Tigran Aleksanyan, ktorý zodpovedá za program pre začínajúcich podnikateľov v Slovenskej sporiteľni.

Prihlasovanie na podujatie prebieha na www.zacinamepodnikat.sk. Uzávierka prihlášok je 18. februára 2016.

Slovenská sporiteľňa je s 2,3 miliónom klientov najväčšou komerčnou bankou na Slovensku, Jediným akcionárom Slovenskej sporiteľne je rakúska Erste Group Bank, Slovenská sporiteľňa má dlhodobo vedúce postavenie v oblasti celkových aktív, úverov pre obyvateľstvo, vkladov klientov, v počte obchodných miest a bankomatov, Komplexné bankové služby poskytuje v 292 obchodných miestach a 17 firemných centrách na celom Slovensku.