Tri renomované finančné magazíny ocenili Erste Private Banking ako najlepšie privátne bankovníctvo na Slovensku. Víťazný hetrik uzavrelo zatiaľ posledné ocenenie, ktoré si Erste Private Banking odniesol koncom marca z udeľovania cien Euromoney’s Private Banking Award 2023 v kategórii „Najlepšie medzinárodné privátne bankovníctvo na Slovensku“.

Britský finančný magazín Euromoney už 20 rokov oceňuje to najlepšie v oblasti privátneho bankovníctva a správy majetku na celom svete. 

„Ocenenia, ktoré sme získali od nezávislých medzinárodných magazínov, dokazujú, že Erste Private Banking plní svoj záväzok poskytovať svojim klientom produkty tej najvyššej kvality a tie najlepšie finančné služby privátneho bankovníctva. Verím, že to dokážeme aj v ďalších ročníkoch a získame pre Erste Private Banking ďalšie ceny,“ hovorí Tomáš Petrus, riaditeľ Erste Private Banking.

Rovnako úspešný bol Erste Private Banking aj na udeľovaní cien The World’s Best Private Banks 2023, ktorý udeľuje finančný magazín The Global Finance. Ocenením v regionálnej kategórii sme tak potvrdili svoje prvenstvo ako najlepšie privátne bankovníctvo na Slovensku. Už ôsmy ročník udeľovania cien The World’s Best Private Banks ocenil banky, ktoré prinášajú najlepšie služby svojim privátnym klientom a pomáhajú im zveľaďovať ich majetok. 

Zlaté ocenenie, ktoré odštartovalo víťazný hetrik, získal Erste Private Banking koncom roka 2022, keď si odniesol prestížnu cenu magazínu The Banker ako „Najlepšie privátne bankovníctvo na Slovensku“. 

„Našou víziou je byť lídrom v kvalite poskytovaných služieb privátneho bankovníctva s najväčším podielom na slovenskom bankovom trhu. Uplynulý rok potvrdil, že sme na správnej ceste. Dynamicky rastieme nielen v počte klientov, ale aj v objeme spravovaných aktív, ktorý vlani prekročil hranicu jednej miliardy eur. Taktiež napredujeme v kvalite servisu klientom, výrazne sme zdigitalizovali naše služby a priniesli sme investičné riešenia s renomovanými partnermi z celého sveta. Sme súčasťou silnej medzinárodnej skupiny Erste a som rád, že naše úspechy si všimli aj odborníci z prestížneho magazínu The Banker v spolupráci s magazínom PWM,“ povedal Peter Augustín, riaditeľ odboru Treasury a investície Slovenskej sporiteľne, ktorý je tiež zodpovedný za Erste Private Banking.