Prichádza virtuálna platobná karta. Je bezpečná, ekologická, zriadite ju rýchlo a spravujete online

Slovenská sporiteľňa prichádza s novinkou. Je ňou čisto digitálna platobná karta k bežnému účtu úplne bez poplatku. Nemá fyzickú formu, čiže je 100 % ekologická, bez plastov a zbytočnej spotreby papiera na doručenie.


Virtuálna karta má viacero výhod: bezpečnosť, bezplastovosť, rýchlosť zriadenia a možnosť spravovať si ju online, vrátane zrušenia, zablokovania či odblokovania.

Virtuálna debetná Visa karta sa dá jednoducho zriadiť cez apku George v eBanke. Po nahratí do telefónu, hodiniek alebo náramku je okamžite pripravená na platenie na internete aj v kamenných obchodoch. Karta je kompatibilná s mobilnými peňaženkami ApplePay, GooglePay, GarminPay, FitbitPay, Xiaomi Pay alebo Swatch Pay!. Samozrejme, vzťahujú sa na ňu všetky bežné výhody ako pri klasickej platobnej karte.

Nakupovanie s virtuálnou kartou je bezpečné a bez stresu. Karta sa nedá stratiť. Údaje ako CVV kód, číslo karty, doba platnosti a PIN kód sú dostupné v aplikácii George. Pri podozrení zo zneužitia je možné kartu bezplatne zrušiť a obratom požiadať o novú.

O virtuálnu kartu môže požiadať každý klient starší ako 18 rokov. Platnosť karty je 4 roky s automatickou obnovou platnosti zdarma. Na jedno meno a jeden účet môže byť vystavená najviac jedna karta. Farebnosť virtuálnej karty je v súlade s novou vizuálnou identitou Slovenskej sporiteľne.