Najväčšia banka na Slovensku už niekoľko týždňov pomáha firmám a podnikateľom, ktorí s ňou bankujú, zvládať súčasnú situáciu spôsobenú koronavírusom. V novej kampani ponúka biznis účet na jeden rok zadarmo a aj výhodný balík e-riešení – platobné terminály, platobnú bránu a aj novú aplikáciu „easy2sell“, ktorá umožňujú predávať na internete bez nutnosti e-shopu. Kampaň trvá do 30. júna.

K biznis účtu od Slovenskej sporiteľne získa elektronické bankovníctvo Business24, ktoré je vyvinuté špeciálne pre potreby firiem a podnikateľov, vrátane jedinej mobilnej bankovej aplikácie pre firemných klientov, ktorá je k dispozícií od januára tohto roka. Na jej vývoji sa podieľali aj niekoľkí vybraní klienti. Viac informácií o biznis účtoch Slovenskej sporiteľne nájde tu.

„Slovenská sporiteľňa je najväčšou retailovou a digitálnou bankou na Slovensku. Zároveň sme bankou aj pre podnikanie a biznis. Našim cieľom v týchto náročných dňoch je pomôcť firmám a podnikateľom znovu naštartovať ich podnikanie a zachrániť ich príjmy vďaka online predaju a bezhotovostnému plateniu. Som preto rada, že sme spolu s našim partnerom Global Payments pripravili niekoľko užitočných e-riešení pre firmy aj podnikateľov, ktoré im pomôžu aj dnes predávať,“ vraví Martina Zrníková, ktorá je v Slovenskej sporiteľne zodpovedná za biznis účty.

E-riešenia Slovenskej sporiteľne:

  • Platobný POS terminál na 3 mesiace zdarma, umožňuje rýchle prijatie bezhotovostných platieb, bez kontaktu s hotovosťou.
  • Platobný POS terminál s eKasou – prijímate karty aj registrujte tržby na jednom zariadení.
  • E-commerce – najlepšia platobná brána pre váš e-shop.
  • Easy2sell – predaj na sociálnych sieťach, na 3 mesiace úplne zadarmo.
  • E-riešenia môžu využívať aj firemní klienti, ktorí využívajú Georgea.
  • Viac informácií na https://www.slsp.sk/sk/biznis/globalpayments.

Novinkou je aplikácia „easy2sell“ od Global Payments, partnera Slovenskej sporiteľne. „Pomôže napríklad obchodníkom, ktorý kvôli koronavírusu museli zavrieť kamenné predajne. Svoje ponuky na produkty aj služby môžu vytvárať priamo v mobilnej aplikácii bez nutnosti mať e-shop“ uvádza Erik Brinkáč, country manager Global Payments. Jedným kliknutím môžu obchodníci svoju ponuku zverejniť na vybraných sociálnych sieťach, ako napríklad Facebook či Pinterest, alebo môžu jednoducho svojim zákazníkom posielať link cez WhatsApp, email alebo SMS. Aplikácia „easy2sell“ je dostupná na stiahnutie na Google Play alebo IOS App Store, pre použitie je potrebné uzatvoriť zmluvu s Global Payments.