Prestížne ocenenie TREND TOP 2018 v kategórii Banka roka po minuloročnej prestávke získala opäť Slovenská sporiteľňa. Za uplynulých sedem rokov vyhrala najväčšia slovenská banka toto ocenenie až šesť krát. Výročné ceny za mimoriadne podnikateľské výsledky udeľoval ekonomický týždenník TREND včera už po dvadsiaty prvý raz. Ocenil aj najúspešnejšiu poisťovňu, firmu, daňovníka, manažéra a investora roka. 

„Som hrdý na to, že som mohol prevziať ocenenie TREND TOP pre našu banku, ktorá ho vyhrala šiesty krát za posledných sedem rokov. Ďakujem našim ľuďom, ktorí túto banku budujú nie len ako úspešnú ale aj prospešnú. Samozrejme, veľká vďaka patrí našim klientom, pretože náš úspech závisí iba od toho, ako sa darí im. Ako moderný a zodpovedný líder pre život a podnikanie budeme aj naďalej pomáhať klientom k prosperite a meniť Slovensko na modernú krajinu,“ povedal Peter Krutil, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Slovenskej sporiteľne.

Podľa týždenníka TREND Slovenská sporiteľňa najlepšie obstála v úverovom boji a aj pri získavaní vkladov patrila k finančnými domom, ktoré sa nimi najviac posilnili. Ako obvykle je jednou z najlepšie kapitálovo vybavených bánk, čo sa od systémovo dôležitej banky očakáva.