Návštevníkom najväčšieho letného festivalu na Slovensku zabezpečí finančnú pohodu už siedmy rok hlavný partner festivalu, Slovenská sporiteľňa. Okrem tradičných mobilných bankomatov či možnosti platiť bezkontaktnou kartou v nápojových centrách, prináša banka aj obľúbenú Space zónu, ktorá zaručí pohodu aj v horúcom počasí. Tradičnou súčasťou festivalu je SPACE ARÉNA Slovenskej sporiteľne s atraktívnou hudobnou produkciou.

„Teší nás, že už po siedmy krát môžeme byť pre návštevníkov festivalu užitoční a priniesť im absolútnu pohodu všade tam, kde ju budú potrebovať. Či už sú to pohodové finančné služby vďaka našim mobilným bankomatom a bezkontaktným platobným terminálom, až po najobľúbenejšiu zónu pre mladých, kde sa budú môcť pohodovo zrelaxovať,“ povedala Marta Cesnaková, hovorkyňa Slovenskej sporiteľne.

Bankomaty aj bezkontaktné platenie kartami

Návštevníci festivalu budú môcť aj tento rok využiť tri mobilné bankomaty a mať tak vždy dostatok hotovosti na čokoľvek. Na festivale budú môcť využiť aj obľúbenú službu „voľba bankoviek“. Pre tých, ktorí obľubujú bezkontaktné platenie kartou, prinášame túto možnosť až v 70-tich prevádzkach s občerstvením.

Najobľúbenejšia zóna pre mladých

O návštevníkov Pohody sa postaráme aj v „najobľúbenejšej zóne mladých“. Pripravenú máme veľkú relaxačnú zónu pod slnečníkmi s osviežujúcim rozprašovačom, ktorý zaručí pohodu aj v horúcom počasí. Tiež budeme hľadať „najobľúbenejšiu kapelu na Pohode“ v celofestivalovej ankete. Na festival prinášame aj zábavnú hru s nadrozmernými Angry Birds. Nebudú chýbať ani originálne darčeky pre každého, občerstvenie a živé vstupy jedného z najznámejších slovenských youtuberov, Selassieho.

Atraktívna hudobná produkcia

Tradičnou súčasťou festivalu je SPACE ARÉNA Slovenskej sporiteľne s výborným hudobným line-upom. Sme radi, že tento rok v nej vystúpia svetové mená elektronickej hudby ako DJ Shadow, Nina Kraviz či Odesza. Práve vďaka atraktívnej hudobnej produkcii je naša SPACE ARÉNA právom považovaná za jeden z najlepších tanečných parketov v strednej Európe.

Slovenská sporiteľňa je s 2,3 miliónom klientov najväčšou komerčnou bankou na Slovensku. Jediným akcionárom Slovenskej sporiteľne je rakúska Erste Group Bank. Slovenská sporiteľňa má dlhodobo vedúce postavenie v oblasti celkových aktív, úverov pre obyvateľstvo, vkladov klientov, v počte obchodných miest a bankomatov. Komplexné bankové služby poskytuje v 292 obchodných miestach a 17 firemných centrách na celom Slovensku.