Kúpiť si nehnuteľnosť je so Slovenskou sporiteľňou jednoduchšie. Úrok pri päťročnej fixácii je oddnes nižší, pričom banka naďalej vybaví a zaplatí znalca a vklad do katastra a spracovateľský poplatok si nebude účtovať do konca roka. Záujemca o Hypotéku bez prekážok tak môže okrem niekoľkých hodín vybavovania na úradoch ušetriť aj viac ako 1 200 eur.

„Ako líder vo financovaní bývania chceme ľuďom ponúknuť viac, ako len nízky úrok či štandardné finančné služby. Zároveň si myslíme, že v čase nízkych sadzieb je pre klienta výhodné vziať si dlhšiu fixáciu a mať istotu, že úroková sadzba sa mu počas tejto doby nezmení. Sadzbu pri päťročnej fixácii sme znížili aj preto, aby sme mu uľahčili rozhodovanie,“ hovorí Lenka Hritzová, vedúca oddelenia retailových úverov Slovenskej sporiteľne. Banka v súčasnosti ponúka úver na bývanie pri 5 ročnej fixácii s historicky najnižšou úrokovou sadzbou už od 1,49 % ročne.

Slovenská sporiteľňa ako jediná banka bez dodatočných podmienok hradí za klienta tieto náklady:

  • Vybavíme a zaplatíme vklad do katastra 66 eur
  • Vybavíme a zaplatíme znalecký posudok čo je bežne 120 až 200 eur podľa typu nehnuteľnosti
  • Neúčtujeme až do konca roka spracovateľský poplatok, čím klient ušetrí 199 až 999 eur

Aktuálne úrokové sadzby platné od 5. októbra 2016

PDF (424 KB)

Úrokové sadzby platia od 5. októbra 2016; po splnení podmienok Výhodného súčtu (klient spláca úver z účtu vedeného u nás, pravidelne si sporí a úver si aj poistí).

Slovenská sporiteľňa, a. s., oddelenie komunikácie
Tomášikova 48, 832 37 Bratislava
Marta Cesnaková, tel. 02/48 62 43 60, e-mail: cesnakova.marta@slsp.sk;press@slsp.sk

Slovenská sporiteľňa je s 2,3 miliónom klientov najväčšou komerčnou bankou na Slovensku. Jediným akcionárom Slovenskej sporiteľne je rakúska Erste Group Bank. Slovenská sporiteľňa má dlhodobo vedúce postavenie v oblasti celkových aktív, úverov pre obyvateľstvo, vkladov klientov, v počte obchodných miest a bankomatov. Komplexné bankové služby poskytuje v 291 obchodných miestach a 17 firemných centrách na celom Slovensku.